Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden & garanties ballondecoraties:

U blijft als klant altijd aansprakelijk voor het geleverde materiaal zoals pilaren en bogen. Bij schade, verlies of diefstal worden de kosten voor vervanging van de materialen doorberekend aan de klant. De klant dient zorg te dragen voor het veilig opbergen van de materialen. De materialen moeten op een samen afgesproken datum en  tijdstip weer worden opgehaald of door u retour worden gebracht.

  • Op ballondecoraties geven wij geen garantie. Dit heeft te maken met alle factoren die invloed hebben op de houdbaarheid van ballondecoratie. Wat niet gunstig is voor de LATEX ballondecoratie zijn lage en hoge temperaturen. Buiten geplaatste ballondecoratie hebben een kortere levensduur dan binnen geplaatste ballondecoratie. Wij kunnen geen periode aangeven over hoe lang een ballondecoratie binnen of buiten mooi blijft. Een LATEX ballon is kwetsbaar en is daardoor niet iets om meerdere dagen buiten te zetten. Alle dagen dat een ballondecoratie mooi blijft is voor u mooi meegenomen, maar wordt door ons niet gegarandeerd. Om de reden dat  regen, zonlicht, hagel, warmte etc. niet bevordelijk voor de ballondecoratie. Wij hebben helaas geen invloed op het weer maar het weer heeft wel invloed op de ballondecoratie. Vandaar dat beschadigingen na levering van de ballonnen voor eigen risico is van de klant.
  • Helium gevulde LATEX ballonnen hebben een beperkte zweefduur. Een LATEX ballon weeft 8 tot meerdere uren afhankelijk van de grootte van de ballon. Het is ook mogelijk om uw ballonnen te behandelen met een gel waardoor de ballonnen tot wel  72 uur zweeft (afhankelijk van de omstandigheden). Helium ballonnen die buiten gebruikt worden zweven minder lang en daar geven wij dan ook geen garantie op.
  • Helium gevulde FOLIE ballonnen hebben een zweefduur van 8 a 10 dagen. Ook voor FOLIE ballonnen geldt dat deze binnen een langere levensduur hebben dan buiten. Op FOLIE ballonnen die voor buiten gebruikt worden geven wij geen garantie.
  • Frame’s, standaarden en ballongewichtjes moeten uiterlijk twee weken na levertijd retour gebracht worden. Indien anders afgesproken.
  • Belangrijke informatie:
  • Al onze ballonnen zijn van natuurlatex en 100% afbreekbaar.
  • Bij harde wind of regen zullen helium gevulde ballonnen bijna of niet de lucht in gaan.
  • Weersomstandigheden zoals zon, wind, regen hebben invloed op de levensduur van de ballondecoratie (nadelig).
  • Ballondecoraties worden geleverd inclusief montage. Indien het goed te bevestigen is. Exclusief opruimen tenzij anders afgesproken.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen: 0618218531Algemene huurvoorwaarden Feest & Verhuur Alkmaar 

 

HUURPRIJZEN: Alle prijzen zijn incl. btw (21%).

TRANSPORTKOSTEN: Voor het bezorgen en ophalen buiten Alkmaar  brengen wij kosten in rekening.

OP/AFBOUWEN: De gehuurde goederen worden in principe door u zelf op- en afgebouwd.

Tegen vergoeding kunnen wij het op- en afbouwen voor u verzorgen. Deze kosten verschillen per opdracht en zijn op aanvraag beschikbaar.

LADEN EN LOSSEN: De goederen worden in principe tot aan de voordeur op de begane grond geleverd, mits deze goed bereikbaar is met onze transportkarren. U dient er voor te zorgen dat er vrije parkeerruimte is voor het laden en lossen.

HUURPERIODE: Verlenging van de huurperiode etc. is alleen mogelijk indien dit voor aanvang van de huurperiode is overeengekomen. Indien de goederen (zonder toestemming van de verhuurder) later dan de overeengekomen huurperiode worden geretourneerd, wordt elke extra dag of deel daarvan in rekening gebracht.

BREUK, SCHADE, VERMISSINGEN ETC.: Vanaf het moment dat de huurder de goederen in ontvangst heeft genomen is de huurder aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van de gehuurde goederen. Indien één van deze gevallen plaatsvindt, zal naast de huurprijs een vervangingsprijs in rekening worden gebracht.

WAARBORGSOM: Voor het huren van de artikelen is het storten van een waarborgsom verplicht, welke na onbeschadigd en schoon retourneren van het gehuurde materiaal per bank zal worden terugbetaald.

BETALING: Tenzij anders overeengekomen, dient het totaalbedrag van de order uiterlijk 14 dagen na levering op onze bankrekening bij geschreven te zijn.

LEGITIMATIE: Wij vragen ter inzien legitimatie van de huurder.

 

ANNULERING: Bij annulering van reeds bestelde goederen brengen wij annuleringskosten in rekening, hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

Annuleren kan tot 10 dagen voor de afgesproken datum en tijd, de afgesproken datum/dag rekenen wij hier niet mee. Bij het overschrijden van de 10 dagen rekenen wij 10% van het orderbedrag.

 

VERPAKKINGEN EN RETOUR: Alle goederen dienen schoon, droog en in de meegegeven verpakking geretourneerd te worden. Indien u de goederen niet schoon inlevert, berekenen wij minimaal € 25,00 voor reinigingskosten.

 

RISICO EN AANSPRAKELIJKHEID: Gedurende de huurtijd is alle risico van het gehuurde voor huurder. Verhuurder zal in geen geval voor enig zichtbaar of onzichtbaar, verborgen of niet verborgen gebrek aansprakelijk kunnen worden gesteld. Voorts is verhuurder nimmer aansprakelijk voor enige door huurder geleden vervolgschade ingeval van gebreken aan het gehuurde.

Alle geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van de Rechtbank Noord-Holland.