Projecten

Winnaar Alkmaar Pride 2018!

May 26, 2018

Foto door Feest & Verhuur Alkmaar

Hey!? De boot die jullie versierd hebben is nummer #1 geworden!


Wat was het spannend zeg en warm ''Alkmaar Pride 2018''! Zaterdag  26 mei 2018 mochten wij van Feest & Verhuur Alkmaar een hele gave bijdrage leveren aan de Alkmaar Pride 2018. Dit was niet nieuw voor ons maar wij mochten dit jaar meerdere boten voorzien van ballonslingers en ballondecoratie. Dit zijn de projecten waarvan een ballondecorateur hart harder van gaat kloppen, net weer even anders en met een deadline. Zelf presteer ik het beste onder druk en daardoor heb ik voor deze grote dag heel veel zin in wat er allemaal op mij af gaat komen.


Alkmaar Pride wordt jaarlijks georganiseerd om de acceptatie en integratie van LHBT'ers te vergroten in Alkmaar en omstreken. Dit evenement betekent zoveel voor een grote groep mensen uit onze samenleving dat ik het mega belangrijk vind dat onze ballondecoratie doet wat het moet doen! #stralen


06.00 de wekker gaat, dit zijn dagen waarin ik niet SnoozZze! Douchen, aankleden en aan de slag. Voordat wij de boten gaan versieren moet ik op verschillende locaties uitleveren hierover later meer..


11.00 ik arriveer bij de afgesproken plek en wij zijn klaar om te beginnen. Dit is een boot van 17 meter lang en deze moet aan beide kanten versierd worden. Een aantal weken geleden ben ik de boot gaan bekijken en heb toen een frame op maat gemaakt.
Het is een warme dag vandaag de thermometer geeft 24 graden aan maar het voelt als 34 graden. Gelukkig heb ik een extra shirt meegenomen want er is nog even geen tijd om onder de douche te springen.


12.33 alles is soepel verlopen en ik heb met mijn collega de boot voorzien van ballondecoratie in de vorm van ballonslingers. Na het plaatsen maken wij nog wat foto’s, zeggen alle deelnemers gedag en gaan door. Misschien dat ik rond de tijd van de parade nog wat kiekjes kan maken. Spannend!


15.38 ik ben even snel naar huis gegaan om mijn hondje Youbi uit te laten. Ik woon vlakbij de singel en hoopte dat ik de parade zou treffen om nog wat goeie foto’s te maken en te genieten van onze creatie. Nee geen muziek en geen boten, ik ga naar Spotlight voor een bak koffie en pak even 10 minuten mijn rust (hond gewoon mee).


15.55 ik loop weer terug naar huis om de hond thuis te brengen, ineens hoor ik geluid. Harde muziek dat niet uit een auto komt. DE PARADE! Ik vlucht mezelf naar de singel, ze zijn net voorbij het Amrath hotel maar nog dichtbij genoeg om in te halen. Ik heb nog even kunnen genieten van de Alkmaar Pride parade 2018. Mooi nog even de boten bekeken die wij hebben verzorgd van ballondecoratie. En mooie foto's gemaakt! #trotsmomentje


16.10 het is mooi geweest, hond thuis brengen die heeft geluk gehad met een extra lange rondje, spullen pakken en straks de boel opruimen.


Een goede voorbereiding heeft tot mooie resultaten geleid, anders dan de meeste ballondecorateurs plaatsen wij van Feest & Verhuur Alkmaar de ballondecoratie zelf. Zodat alles strak en mooi aan de boten bevestigd is. Dit kost wat meer tijd maar wij merken dat onze klanten het fijn vinden als wij ze een handje helpen. Na afloop heb ik de ballondecoratie van de boot afgehaald en alles netjes opgeruimd.

Ik wil de deelnemers, eigenaren van de boten, vrijwilligers en iedereen die ik vergeet bedanken voor de positieve bijdrage! Dit zijn de mooie dingen in het leven.

Met vrolijke groet!
Miriam
Feest & Verhuur Alkmaar

Tel: 06 - 182 18 531

M: info@feestenverhuuralkmaar.nl