Bekijk hier onze blogs

Ballondecoratie voor Spaans thema weekend!

Aug 19, 2018

Foto door Feest & Verhuur Alkmaar

Spaans weekend bij Stadskaffee Laurens & Hofman in Alkmaar. Voor dit thema maken wij graag ballondecoratie! #zieresultaat


Het past helemaal bij het klimaat van deze warme zomer ''Spaans weekend''! Donderdag 16  t/m zondag 19 augustus 2018 mochten wij van Feest & Verhuur Alkmaar de ballondecoratie verzorgen bij Stadkaffee Laurens en Hofman in Alkmaar.


Hete pepers en palmbomen van ballonnen! Feest & Verhuur Alkmaar heeft een groot assortiment in ballonfiguren en ballondecoraties.


Hofman & Stadskaffee Laurens beide gevestigd aan het Kerkplein in Alkmaar had denk ik door wat Spaanse invloeden een leuk evenement bedacht, Spaans weekend! Alles stond afgelopen week in het Spaanse Thema. Tapas, paella, kip, gamba's, Spaanse wijnen en Spaans dessert! Dat beloofde veel goed en Feest & Verhuur Alkmaar is gevraagd om de boel aan te kleden met ballondecoratie in het Spaanse Thema.


Als een klant met een bepaald thema bij mij komt dan gaan mijn hersenen gelijk aan het werk #brainstormen. Wij passen ons aan het thema en denken uiteraard goed mee!


Voor dit evenement heb ik Spaanse pepers van ballonnen gemaakt (ballonfiguur) & palmbomen om het een zomers en Spaans sfeertje te geven. Ook heb ik beide locatie's voorzien van ballontrossen om het er lekker sfeervol uit te laten zien! Uiteraard zijn de kleuren van de ballontrosjes en ballonnen rood met geel zoals de vlag van Spanje!


Een goede voorbereiding heeft tot mooie resultaten en reacties geleid, anders dan de meeste ballondecorateurs plaatsen wij van Feest & Verhuur Alkmaar de ballondecoratie zelf. Zodat alles strak en mooi staat. Dit kost wat meer tijd maar wij merken dat onze klanten het fijn vinden als wij ze een handje helpen. Na afloop heb ik de ballondecoratie weer opgehaald en alles netjes opgeruimd.


Heeft u binnenkort ook een bedrijfsfeest, verjaardag, thema feest, bruiloft, gender reveal? Wilt u de feestlocatie, cafe, restaurant, bar, mooi en exclusief aangekleed? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij verzorgen ballondecoratie en ballonnen voor de scherpste prijzen in Noord Holland. In Alkmaar rekenen wij géén bezorgkosten!


Met vrolijke groet!
Miriam
Feest & Verhuur Alkmaar

Tel: 06 - 182 18 531

M: info@feestenverhuuralkmaar.nl