Professionele Biertap

Een heerlijk ijskoud biertje!

Omschrijving

Feest & Verhuur Alkmaar verhuurt nu ook een professionele biertap voor het lekkerste biertje tijdens een buurtfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid waarbij een biertap nodig is.

Wij beschikken over een tap die geïntegreerd is in een bar waar ook een spoelbak in zit. Deze spoelbak kan aangesloten worden op een kraan zodat u gemakkelijk uw glazen kunt afspoelen. De hele bar inclusief biertap is verrijdbaar en op die manier ideaal om op de juiste plaats te krijgen. Ook beschikt de biertap over led-verlichting met een dimmer, om extra sfeer te creëren.

De biertap kan aangesloten worden op de standaard 30 en 50 liter fusten. Hij is professioneel, dus na het aansluiten tapt u binnen 10 minuten een heerlijk ijskoud biertje.

Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende koolzuur en, indien u dit wenst, de biervaten. Heeft u zelf al biervaten in huis, neem dan even contact met ons op zodat wij de juiste koppeling met de bar kunnen verzorgen. Tevens kunt u glazen bij ons huren om het gemak compleet te maken.

Stroom: u heeft een stroomaansluiting nodig van 230 Volt / 1500 Watt.

Specificaties mobiele biertap:

  • Hoogte: 100 cm
  • Breedte/diepte: 65cm
  • Lengte: 126cm
  • Materiaal: Hout
Prijsopgave aanvragen