Biertap huren

Een heerlijk ijskoud biertje!

Omschrijving

Wilt u een biertap huren?

Feest & Verhuur Alkmaar verhuurt professionele biertappen voor de lekkerste biertjes tijdens een buurtfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of een andere gelegenheid waarbij een biertap nodig is.

Wij beschikken over een tap die geïntegreerd is in een bar waar ook een spoelbak in zit. Deze spoelbak kan aangesloten worden op een kraan zodat u gemakkelijk uw glazen kunt afspoelen. De hele bar inclusief biertap is verrijdbaar en op die manier ideaal om op de juiste plaats te krijgen. Ook beschikt de biertap over led-verlichting met een dimmer, om extra sfeer te creëren.

De biertap kan aangesloten worden op de standaard 30 en 50 liter fusten. Hij is professioneel, dus na het aansluiten tapt u binnen 30 minuten een heerlijk ijskoud biertje. Het mooiste komt nog en is dat wij kosteloos alles aansluiten zodat u meteen tapklaar bent. Dit is een uitzondering op een hoop andere bedrijven, wij streven ernaar dat u als klant zorgeloos gebruik kunt maken van onze diensten.

Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende koolzuur en de biervaten. Heeft u zelf al biervaten in huis, neem dan even contact met ons op zodat wij de juiste koppeling met de bar kunnen verzorgen. Wij proberen altijd de bierfusten tegen de beste tarieven te kunnen aanbieden! Tevens kunt u glazen bij ons huren om het gemak compleet te maken. Spoelborstel, spoelmiddel, bierafstrijker worden standaard en kosteloos meegeleverd.

Wij leveren de mobiele biertap door heel Noord Holland voor een scherp tarief, wij zijn regelmatig te vinden in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Sint Pancras, Bergen, Schoorl, Langedijk, Scharwoude, Egmond, Heiloo, Castricum, Limmen, Uitgeest en ga zo maar door.

Stroom: u heeft een stroomaansluiting nodig van 230 Volt / 1500 Watt.

Specificaties mobiele biertap:

  • Hoogte: 100 cm
  • Breedte/diepte: 65cm
  • Lengte: 126cm
  • Materiaal: Hout

Heeft u vragen over het huren van een biertap of wilt u meer informatie over de mogelijkheden laat het ons dan vooral weten, klik op ''Prijsopgave aanvragen'' en wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van verdere informatie.

Prijsopgave aanvragen